Bezienswaardigheden & Activiteiten in de buurt

Titel
Afbeelding Inhoud Afstand Link
Parcchlorophylle

Een bosrecreatie park met wandel en Mountainbike routes. Verder kan je hier ook terecht met kinderen in de grote speeltuin! Er is ook een brasserie op het domein.
Ligt op een 15 a 20 minuten rijden.

18 km
Kasteel van Logne

Het kasteel van Logne, dat is een hectare van ruïnes en onderaardse ruimtes op de top van een steile heuvel tussen de vallei van de Ourthe en die van de Lembrée. Een ideale schuilplaats sinds mensenheugenis… De ontdekking van enkele vuurstenen uit de prehistorie getuigt van het verre verleden van Logne...

3 km
Domein van Hottemme

Dit domein ligt op 1 km van het station van Barvaux-sur-Ourthe en is het hele jaar gratis toegankelijk voor wandelaars. Men kan er er een grote diversiteit van fauna en flora ontdekken, waaronder enkele zeldzame planten- en diersoorten: bedreigde orchideeën, vlinders, vogels, zoogdieren, reptielen en kikvorsachtigen. die beschermd zijn door "Natura 2000".

3,5 km
Subtropisch zwembad

Het zwembad van Bohon is een subtropisch zwembad van 500 m² met een glijbaan voor de kinderen en jacuzzi voor de ouders; temperatuur van het water : 30 °C. Palm- en bananenbomen zorgen voor een warme en ontspannende, tropische sfeer, op 2 km van Durbuy.
Opgepast : badmuts en klassiek badpak verplicht.  

6,5 km
Golfbaan van Durbuy / Barvaux

Dit gevarieerde parcours is van gemiddelde lengte, maar desondanks op technisch vlak een van de lastigste van België. Op dit bijzonder heuvelachtige terrein met heel wat glooiingen sta je zelden vlak. De fairways zijn smal en omgeven door bomen en meer dan de helft van de greens ligt op een verhoging. Voor het parcours heeft u dus al uw aandacht en strategisch inzicht nodig. (18 hole)

7 km